Home PageWie zijn wij?

Wie zijn wij?

Nadat ik mijn opleidingen als schoonheidsspecialiste had voltooid, trok ik naar München om verdere scholing te volgen. Daar leerde ik het vak pathologie, een vak dat helaas nooit eindigt, omdat er steeds nieuwe huidziektes ontstaan. Ons immuunsysteem is immers niet opgewassen tegen het milieu waarin we leven. Maar wat me vooral interesseerde, was het vak anti-aging, dat in die tijd nog lang niet zo bekend was als nu.

Vandaag de dag noemt 80{6eb262c7eb218b7fcea1a2451b6f4864b603f97f4a7a10c11dfb43f418a2fca3} van alle schoonheidssalons zich een anti-agingspecialist. Wat eigenlijk jammer is, want als je ze van wat dichterbij bekijkt, merk je dat het vaak toch geen anti-aginginstituten zijn. Anti-aging houdt een juiste kennis en analyse van de huid in. Het betekent dat je de huid teruggeeft wat ze op dat moment tekortkomt, namelijk collageen en haar zo de uitstraling geeft die ze verdient!

Het was in dit vak dat ik kennismaakte met de wijsheden van Dr. med. Erich Schulte, een groots man die de groten der aarde onder handen had genomen. En begrijp me niet verkeerd, niet enkel in zijn toenmalige kliniek in Marbella! Deze man was namelijk bezig met een concept om collageen zonder naalden in de huid te krijgen!

Ik was gefascineerd. Zo gefascineerd zelfs, dat ik alles over zijn concept wilde weten en me spontaan aandiende om voor hem te werken. Dat heb ik ook 6 jaar lang gedaan, als manager voor de Benelux. Wat een tijd! Ik ging naar school, overdag de baan op om collega’s te overtuigen (alle respect voor managers van eender welk product!) en dan had ik ‘s avonds nog mijn eigen klanten.

Maar niets komt voor niets. Nu run ik samen met mijn man en een prachtig team Eurotrade Cosmetics, waar service, maar vooral kennis op de eerste plaats komt. Heb jij ook interesse om in het prachtige vak anti-aging te stappen? Wij staan steeds open voor nieuwe collega’s en maken je graag wegwijs doorheen onze producten zodat ook jij resultaten kan boeken die anti-aginginstituten waardig zijn en dit zonder naalden!

Monique Aerdts
Commercieel Directeur Eurotrade Cosmetics