Home PageWie zijn wij?

Wie zijn wij?

De QMS MEDICOSMETICS producten worden in Nederland en België door Eurotrade Cosmetics gedistribueerd in Dilsen-Stokkem, de exclusieve verdeler in de Benelux. Samen met een bevlogen team wordt het bedrijf gerund door Peter Smeets. Een man met meer dan 25 jaar kennis in het vak.

Het team van Eurotrade Cosmetics is terecht trots. Meerdere malen is verkozen tot het beste spamerk van de hele wereld en dat is niet niks. De specialisten die werken met de QMS MEDICOSMETICS producten worden geprezen op het gebied van de huid en ingrediënten in cosmeticaproducten die gebaseerd zijn op feiten, opleiding en onderzoek.

Maar niets komt voor niets. Nu runt Peter samen met een prachtig team Eurotrade Cosmetics, waar service, maar vooral kennis op de eerste plaats komt. Heb jij ook interesse om in het prachtige vak anti-aging te stappen? Wij staan steeds open voor nieuwe collega’s en maken je graag wegwijs doorheen onze producten zodat ook jij resultaten kan boeken die anti-aginginstituten waardig zijn en dit zonder naalden!

Peter Smeets
Zaakvoerder Eurotrade Cosmetics