Uw schoonheidsspecialist op het internet

5 okt 2015

door

In:Nieuws

Reacties uitgeschakeld voor Uw schoonheidsspecialist op het internet

Share on

Ergernis alom in de cosmetica wereld.

Waarom?

Het internet.

Heel veel leuke dingen maar ook dingen die minder leuk zijn. Zo worden er ook cosmetica producten verkocht, terwijl een andere schoonheidsspecialist in haar salon zich de moeite doet om uw huid te verkennen, en u van de juiste ingrediënten te voorzien. Toch  wordt de aankoop dan  niet bij dit schoonheidssalon gedaan maar op een webshop.

Of nog erger u hoort van iemand hoe goed een product is en u denkt, god dat is leuk, dat bestel ik ook. Terwijl u een heel andere huid heeft waar ook andere ingrediënten op moeten worden toegepast. Maar toch koopt u het product, waar vaak niet voldoende of geen beschrijving bij is en u gaat aan de slag. Resultaat, allergie, rode vlekken, en in het ergste geval een bezoek aan uw huisarts omdat u zo toch echt niet de straat op durft.

Bij sommige merken is dit totaal geen probleem en heeft u ook geen uitslag!

Maar wat als het een medisch product is gelijk !QMS MEDICOSMETICS? Dat in fases werkt, dus eerst uw vocht en vethuishouding herstelt voor dat er bijvoorbeeld op een  rimpel van de boven lip wordt gewerkt. En waar de ingrediënten dusdanig hoog zijn, en deze vooral vocht in de huid nodig hebben om uberhaupt te kunnen werken. Hiervoor is de schoonheidsspecialist, een internet kan dit niet.

Een schoonheidsspecialist is opgeleid en getraind om u huid van perfect advies te voorzien. Maar dat niet alleen!

Bent u zich bewust van ons milieu, dat zoveel schadelijke kenmerken toevoegd aan onze huid, zo wordt onze huid van voldoende vocht voorzien maar het milieu onttrekt dit vocht weer. En dit iedere dag opnieuw! Stel u voor u heeft een ingrediënt zoals Collageen of nog veel bekender,  Hyaluronzuur, deze beiden ingrediënten binden zich volop met vocht. Maar oei, uw huid heeft op het moment dat u deze ingrediënten aanbrengt een tekort aan vocht.

Dan gaat de actie van het product en de reactie van uw huid erg tegenvallen, en u zelf gaat niet tevreden zijn. U kunt zich voorstellen dat u een raam wast met te weinig water, en de spons niet volledig nat wordt. Dit werkt niet, dit is hetzelfde principe wat er in een huid gebeurd.

Als een merk sterke en hoge werkstoffen bevat moet er dus voldoende vocht in de huid aanwezig zijn, hiervoor alleen al moet u naar een schoonheidssalon, anders heeft het toch helemaal geen zin dat u de producten koopt of gebruikt. Ik stel me dat dan voor dat u een dure mooie auto koopt voor enkel aan de voordeur te laten staan en nooit mee te rijden!

Nog iets wat we te danken hebben aan ons milieu zijn de gassen. Bent u zich bewust dat uw huid ademt? Alle schadelijke uitlaat gassen van auto’s fabrieken, gaan rechtstreeks door uw huid met maar 1 doel, uw huidcel kapot te maken.

Hoe u dit ziet?

Aging zonder de anti ervoor, niks schadelijker voor uw huid. Ook hier kan het internet u niet helpen, maar wel de schoonheidsspecialist. 1 maal in de 4 tot 5 weken een bezoek aan een schoonheidsspecialist met de producten in thuis gebruik, zorgen voor een mooie jeugdige uitstraling van uw huid. En uw huid is nu eenmaal een zaak tussen u en specialist. Zij zijn degene die  hun zaak sluiten om een opleiding te volgen om u huid te laten stralen.

En webshop verkoop staat hier nog mijlenver vandaan!