Grand Hotel Huis ter Duin, het prachtige 5 sterrenhotel kiest voor !QMS Medicosmetics voor haar wellnessbehandelingen.

15 apr 2015

door

In:Nieuws

Reacties uitgeschakeld voor Grand Hotel Huis ter Duin, het prachtige 5 sterrenhotel kiest voor !QMS Medicosmetics voor haar wellnessbehandelingen.

Share on

Grand Hotel Huis ter Duin

Eurotrade Cosmetics, verdeler van het absolute topmerk !QMS Medicosmetics in de Benelux kondigt trots haar samenwerking aan met het 5 sterren deluxe hotel, Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, Nederland.


Mc-WellnessGrand Hotel Huis ter Duin beschikt over een uitgebreide wellnessafdeling. Het MC Wellness heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en dan vooral op vlak van anti-aging en pigmentatie. In haar zoektocht naar de geschikte partner voor haar schoonheidsbehandelingen kwam het MC Wellness al snel bij de producten van !QMS Medicosmetics uit. De producten van !QMS Medicosmetics beantwoorden dan ook volledig aan de visie van het MC Wellness dat bewust kiest voor huidverbetering zonder cosmetische ingrepen, maar met de beste technologieën en ingrediënten.De hoogwaardige collectie van huidverzorgingsproducten en -behandelingen van !QMS Medicosmetics combineert uitzonderlijke medische expertise en wetenschappelijke logica met gebruiksgemak. !QMS Medicosmetics werd 27 jaar geleden opgericht door Dr. med. Erich Schulte, een veel geprezen traumatoloog, chirurg en internationaal erkende anti-agingspecialist die intussen een aantal van de meest baanbrekende doorbraken heeft gerealiseerd. Dr. med. Erich Schulte wordt wereldwijd geprezen voor zijn wetenschappelijk geavanceerd huidverzorgingssysteem en spa-behandelingen waarbij hij well-being combineert met resultaatgerichte behandelingen en dit met revolutionaire technieken en ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

!QMS MediocosmeticsHet !QMS Medicosmetics-assortiment, gaande van anti-aging en vitaminepreparaten tot en met apparaten voor schoonheidsbehandelingen, is de absolute top met stuk voor stuk bewezen resultaten. Sinds de lancering van !QMS Medicosmetics 25 jaar geleden met de inmiddels iconische Classic Collageen Set, heeft Dr. Schulte een uitzonderlijke collectie van resultaatgerichte huidverzorgingsproducten en -behandelingen voor het gezicht en lichaam ontwikkeld, voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.  “In zee gaan met een 5 sterren deluxe hotel als Grand Hotel Huis ter Duin met naam op vlak van anti-aging is voor ons een droom die uitkomt. Zo krijgen we de kans om mensen te verbazen met de verbluffende resultaten van onze producten op een prachtige locatie direct aan zee” aldus de zaakvoerder van Eurotrade Cosmetics Peter Smeets.

OVER EUROTRADE COSMETICS

Eurotrade Cosmetics is de verdeler van !QMS Medicosmetics voor de Benelux. Deze Belgische firma onder leiding van Monique Aerdts en Peter Smeets geniet een ijzersterke reputatie binnen de cosmeticasector.

OVER GRAND HOTEL HUIS TER DUIN

imagesGrand Hotel Huis ter Duin is lid van Preferred Hotels & Resorts. Dit elegante 5 sterrenhotel biedt 254 kamers, inclusief 20 suites en 4 penthouses. Het beschikt over een binnenzwembad, een wellness en fitnessruimte. Tevens heeft Grand Hotel Huis ter Duin diverse gerenomeerde restaurants waaronder restaurant Latour, bekroond met een Michelinster, brasserie La Terrasse met een origineel Franse keuken en Breakers Beach House op het strand waar u kunt lunchen of dineren. Naast de restaurants biedt Grand Hotel Huis ter Duin haar gasten ook de gelegenheid om een aperitief te drinken in de sfeervolle Van Diepeningen Lounge of in Bar Maritime met uitzicht over zee! www.huisterduin.comwww.mcwellnesscentre.com