Alweer een jaar om

2 dec 2015

door

In:Nieuws

Reacties uitgeschakeld voor Alweer een jaar om

Share on

Alweer een jaar om!

Wat gaat dit vlug, het lijkt wel alsof dit ieder jaar sneller gaat. En in wat voor tijd leven we nu eigenlijk?

Als we letten op het klimaat met op dit moment de klimaattop in Parijs. Maar ook de terreur.

Mensen die minder naar het buitenland op vakantie gaan, en hierdoor meer in eigen land besteden. Is dit goed voor de cosmetica? Uiteraard!

Mensen zoeken de Spa’s meer op om te genieten. En combineren dit vaak met een nacht in een hotel. Ook wordt er meer uitgegeven aan verzorging als mensen minder op vakantie gaan. Dit is voor onze eigen economie super, zeker na de tijden van crisis.

Cosmetica doet het goed, en dit is leuk! Zeker als de consument tevreden is.

En nu dit jaar bijna weer om is, stel ik me even in de gelegenheid om iedereen te bedanken voor het volgen van de cursussen/workshops trainingen ieder heeft wel zijn eigen woord hiervoor. Feit is echter dat de schoonheidsspecialist haar deuren sluit om vaak een hele rit te maken. In mijn geval is dat België.

Dit betekent vaak file, stress en last but not least een hele dag de deur sluiten als je geen personeel hebt. Maar wat zo fijn is, dat mij alleen maar positieve berichten ter oren komen, na een workshop/training. Mensen gaan gemotiveerd naar huis, met weer dat beetje meer kennis!

En de gedachte om dit naar hun eigen klanten over te brengen brengt blijdschap en geluk met zich mee. Zeker als de klant dankbaar is, en als je samen als schoonheidsspecialist met je klant aan een bepaald resultaat kunt werken. Hier draait het toch allemaal om! Leuk werken met resultaat!

En als zowel de importeur en de schoonheidsspecialist zich hiervoor inzetten wordt dit vaak op een leuke manier afgesloten.

In mijn geval is dat het bedrijfsfeest wat wij om de 2 jaar organiseren. Collega’ s worden uitgenodigd voor een korte workshop (kennis blijft toch op de eerste plaats) dan is het tijd voor lekker te aperitieven en onderlinge contacten te maken met desbetreffende collega’s. Waarna er een heerlijk diner volgt, met een super feest!

Ik kan alleen maar afsluiten met wat een geweldig merk ik mag vertegenwoordigen aan een grote groep fantastische collega’s. Want mijn succes of in dit geval ons succes komt van onze collega’s.

Zij die zich de moeite doen, om te leren, te behandelen, en iedere dag met een glimlach klaar staan voor hun klant.

Hiervoor wens ik al mijn collega’s ook van andere merken (want hier geldt precies hetzelfde als bij ons)

Heerlijke dagen, en een gezond goed en gelukkig 2016!

Monique,